Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anduriña S.D. (995608) - Sporting Piedrahita CF (1416498) » 654469252: T62/J14/VI

Liga 654469252 Información oficial sobre el partido 654469252 en Hattrick

16.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 14 / VI.159 (14477)

Anduriña S.D. Alineación oficial del equipo 'Anduriña S.D.' en el partido 2 - 2 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
Matthias Holdorp (19') 1 - 0
1 - 1 Roger Floquet (28')
1 - 2 Dragoş Bujeniţă (71')
Valentyn Levandovskiy (76') 2 - 2
Anduriña S.D. Alineación oficial del equipo 'Anduriña S.D.' en el partido 2 - 2 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Anduriña S.D. Alineación oficial del equipo 'Anduriña S.D.' en el partido 5 - 1 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anduriña S.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): AnduriñaSD va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Matthias Holdorp va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Valentyn Levandovskiy va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. AnduriñaSD empatava el partit, 2 a 2, al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): AnduriñaSD va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Massimo Lavezzo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Jiménez Orozco.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Matthias Holdorp va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Sporting Piedrahita CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Roger Floquet va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Alexander Asri estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dragoş Bujeniţă va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Dragoş Bujeniţă va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aymeric Le Tallec, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roger Floquet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 64, tothom va saber perquè en Feliciano Araujo era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Roger Floquet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.