Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

niutin_aeglos (1583338) - Cansino Club de Futbol (1365083) » 654468529: T62/J2/VI

Liga 654468529 Información oficial sobre el partido 654468529 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / VI.147 (14465)

niutin_aeglos Alineación oficial del equipo 'niutin_aeglos' en el partido 0 - 3 Cansino Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cansino Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Hasan Tevfik Pekin (5')
0 - 2 Daniel Bazydło (19')
0 - 3 Nicola Sandre (81')
niutin_aeglos Alineación oficial del equipo 'niutin_aeglos' en el partido 0 - 3 Cansino Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cansino Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
niutin_aeglos Alineación oficial del equipo 'niutin_aeglos' en el partido 2 - 1 Cansino Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cansino Club de Futbol' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,9 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

niutin_aeglos

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6, Konstantinos Sitaropoulos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan Joan Josep Viñolas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 204 Minuto 26 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de niutin_aeglos. Joan Josep Viñolas el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Dante Zaffino va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 66 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 200 Minuto 71 (Ocasión de falta): niutin_aeglos va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 71, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 77 amb una falta ben llançada per en Joan Josep Viñolas, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Feliks Czerny va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Dante Zaffino de niutin_aeglos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cansino Club de Futbol

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Cansino es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Hasan Tevfik Pekin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cansino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Bazydło va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Cansino va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Nicola Sandre rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Anthony Simond quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Cambra, però la pilota va topar amb el travesser.