Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sentimiento Cadista (1339895) - Unidad Playa Santa Anna (988929) » 654466755: T62/J6/VI

Liga 654466755 Información oficial sobre el partido 654466755 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / VI.115 (14433)

Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 2 - 2 Club Deportivo Abayok Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Abayok' en el partido
0 - 1 Andrei Petre (3')
Torquato Bandeira (22') 1 - 1
Yuri Tambini (80') 2 - 1
2 - 2 Ludwig Kurz (81')
Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 2 - 2 Club Deportivo Abayok Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Abayok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 4 - 2 Club Deportivo Abayok Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Abayok' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentimiento Cadista

Goles Goles

  • 114 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 22. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Torquato Bandeira va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Yuri Tambini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cadista es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Henrik Schoenebeck va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Xavier van Geel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cadista se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Cadista va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduardo Coccaro en un 1 contra 1 amb el porter Držislav Kaselj, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jasper Völkel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Cadista va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yoann Palau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cadista Tahir Bećirodobašić quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yoann Palau l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Torquato Bandeira va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Držislav Kaselj va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jasper Völkel de Cadista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torquato Bandeira.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brynolf Tellquist de Cadista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Deportivo Abayok

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Andrei Petre va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Ludwig Kurz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Abayok que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hedoi Eleiztondo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.