Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guetos United FC (493209) - Zaratustra S.A.D (1580679) » 654465848: T62/J3/VI

Liga 654465848 Información oficial sobre el partido 654465848 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / VI.99 (14417)

TOPOS CF Alineación oficial del equipo 'TOPOS CF' en el partido 3 - 2 Zaratustra S.A.D Alineación oficial del equipo 'Zaratustra S.A.D' en el partido
Aitor Ubitarte (5') 1 - 0
Mauro Aretio (37') 2 - 0
2 - 1 Marco Ortuondo (70')
Josan Pascual Muro (84') 3 - 1
3 - 2 Santiago Feliu (91')
TOPOS CF Alineación oficial del equipo 'TOPOS CF' en el partido 3 - 2 Zaratustra S.A.D Alineación oficial del equipo 'Zaratustra S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TOPOS CF Alineación oficial del equipo 'TOPOS CF' en el partido 2 - 0 Zaratustra S.A.D Alineación oficial del equipo 'Zaratustra S.A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOPOS CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Aitor Ubitarte, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TOPOS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mauro Aretio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Josan Pascual Muro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a TOPOS.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ejner Boldt va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Josan Pascual Muro de TOPOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ejner Boldt de TOPOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zaratustra S.A.D

Goles Goles

  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Marco Ortuondo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per ZARATUSTRA en aconseguir el 2 - 1.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ZARATUSTRA eren letals, i Santiago Feliu va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): ZARATUSTRA van sortir al contraatac al minut 19, però Uziel Cerdedo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Uziel Cerdedo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marco Ortuondo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 235 Minuto 48 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Uziel Cerdedo de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 286 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ZARATUSTRA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Luis Burgo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ibio Vigo de ZARATUSTRA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimo De Fazio de ZARATUSTRA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Massimo De Fazio se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.