Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.V. Ballbreakers (778316) - Aragonia Hattrick Club (801718) » 654463028: T62/J12/VI

Liga 654463028 Información oficial sobre el partido 654463028 en Hattrick

02.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 12 / VI.48 (14366)

C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 2 - 1 Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido
0 - 1 Zane Davis (75')
Haníbal Baños de Molgas (84') 1 - 1
Gianluca Chiosi (86') 2 - 1
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 2 - 1 Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 4 - 0 Aragonia Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Aragonia Hattrick Club' en el partido
Tiene mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Ballbreakers

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Haníbal Baños de Molgas de C.V.B. va aconseguir igualar el partit al minut 84, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de C.V.B.. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gianluca Chiosi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): C.V.B. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar John Bickley en un 1 contra 1 amb el porter Cătălin Nicolae, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Jani Kivikangas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.V.B. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Franklin Sidan va enviar un xut des de 40 metres al minut 31, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de John Bickley va deixar a Ricardo Jaúrigui assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): C.V.B. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zerwal Hachimi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Jani Kivikangas va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Zerwal Hachimi va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Shamsuddin Ashraf de C.V.B. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aragonia Hattrick Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Zane Davis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Gorena.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josema Maura Ros de Aragonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paavo Jaakkonen de Aragonia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87 en Luis López va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.