Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Maceros (490846) - Olympic de Gilead (1367954) » 654461079: T62/J1/VI

Liga 654461079 Información oficial sobre el partido 654461079 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VI.14 (14332)

Los Maceros Alineación oficial del equipo 'Los Maceros' en el partido 1 - 1 Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido
0 - 1 Alex Murphy (3')
Nabil Zerari (81') 1 - 1
Los Maceros Alineación oficial del equipo 'Los Maceros' en el partido 1 - 1 Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Maceros Alineación oficial del equipo 'Los Maceros' en el partido 2 - 0 Olympic de Gilead Alineación oficial del equipo 'Olympic de Gilead' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Maceros

Goles Goles

  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 81. Nabil Zerari, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amayes Ould Fella va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Roland Dúró va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abdelouaris Boujemaa es va comportar com un juvenil al minut 11 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Al minut 15 un refús amb el peu d'en Roland Dúró va anar a parar als peus del Georg Baer que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Benedetto Arcolin ja els havia advertit que el porter contrari, en Roland Dúró, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Benedetto Arcolin hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 el Maceros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Miguel Fuenleal no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Maceros va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Nabil Zerari la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Maceros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Benedetto Arcolin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roland Dúró.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nel Pirez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Olympic de Gilead

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El Olympic era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alex Murphy va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Olympic, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Isidro Roxo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Olympic van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 77 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Max Fagerskär no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Olympic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Gary Powers des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Alex Murphy de Olympic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidro Roxo de Olympic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.