Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Leonés (994799) - Santo Angel (995563) » 654459942: T62/J10/V

Liga 654459942 Información oficial sobre el partido 654459942 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / V.249 (5764)

Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido 0 - 2 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
0 - 1 Radosław Wentland (19')
0 - 2 Haytham Wageeh (80')
Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido 0 - 2 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Leonés Alineación oficial del equipo 'Atlético Leonés' en el partido 1 - 2 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Leonés

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 44, un contraatac del Atlético no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Estanislao Pacheco Rubio perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Atlético sortien al contraatac. La falta llançada per Kristjan Annama va sortir força alta sense massa perill.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Guerrero Bascuñana hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Estanislao Pacheco Rubio havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Molino de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Santo Angel

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): En Radosław Wentland donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 19 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Haytham Wageeh des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Nibaldo Melipil quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zack Eng, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radosław Wentland. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Radosław Wentland després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zack Eng va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nibaldo Melipil va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gandara Torre Roxas al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Nibaldo Melipil va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.