Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Autobús FC (47899) - Internazionale Ibiza (776168) » 654458294: T62/J4/V

Liga 654458294 Información oficial sobre el partido 654458294 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / V.220 (5733)

Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido 1 - 1 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
Sergio Riaza (23') 1 - 0
1 - 1 Òscar Ballesté (76')
Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido 1 - 1 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido 0 - 1 Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autobús FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 23, en Justo Cimbor del Autobús va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Sergio Riaza que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Autobús va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Sergio Riaza va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Autobús sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joan Esteve Puget, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Justo Cimbor no va ser aprofitada per en Ferdinand Brodersen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Autobús va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Hernando de Soro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joan Esteve Puget va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Autobús per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julio Altares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Riaza de Autobús la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Internazionale Ibiza

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 76 minuts Òscar Ballesté va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Passat el minut 35 de partit, Internazionale va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Marco Aláez, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Internazionale sortien al contraatac. La falta llançada per Marco Aláez va sortir força alta sense massa perill.