Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tango & Donna (121875) - Pozal de gallinas (994935) » 654454886: T62/J6/V

Liga 654454886 Información oficial sobre el partido 654454886 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / V.159 (5672)

Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido 2 - 0 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
Egidijus Linkauskas (24') 1 - 0
Boy Fellner (79') 2 - 0
Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido 2 - 0 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tango & Donna Alineación oficial del equipo 'Tango & Donna' en el partido 2 - 1 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tango & Donna

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Egidijus Linkauskas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tango es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Boy Fellner, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Tango.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Boy Fellner gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mihajlo Veljić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fareed Bin Khalid Al-Hachem de Tango va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fareed Bin Khalid Al-Hachem va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Jack Alleyne una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Mihajlo Veljić va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Abderrahim Atlati, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jack Alleyne de Tango amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pozal de gallinas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Nar Tenden va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hedwiges Venetiaan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hedwiges Venetiaan va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jorge Sánchez Bueno des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): gallinas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Nar Tenden es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Henrik Olsson va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en István Héder per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): gallinas va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Nar Tenden que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Henrik Olsson va marxar de István Héder en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de gallinas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.