Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minimaster F.C. (1584594) - Aquiles (795342) » 654454219: T62/J8/V

Liga 654454219 Información oficial sobre el partido 654454219 en Hattrick

04.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 8 / V.147 (5660)

Minimaster F.C. Alineación oficial del equipo 'Minimaster F.C.' en el partido 1 - 1 Club Oza Alineación oficial del equipo 'Club Oza' en el partido
Hein De Lauw (8') 1 - 0
1 - 1 Florian Aichholzer (51')
Minimaster F.C. Alineación oficial del equipo 'Minimaster F.C.' en el partido 1 - 1 Club Oza Alineación oficial del equipo 'Club Oza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Minimaster F.C. Alineación oficial del equipo 'Minimaster F.C.' en el partido 1 - 2 Club Oza Alineación oficial del equipo 'Club Oza' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minimaster F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hein De Lauw, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Minimaster se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Minimaster, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Jacobo Egaña va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 224 Minuto 61 (Ocasión de penalti): En Cristóbal Fontaneda va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 61, però el porter visitant Frenk van Liempd el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Minimaster va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adelardo Valcárcel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Minimaster va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Rízquez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio David Cabot va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Club Oza

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 51 minuts Florian Aichholzer va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Harry Drewik va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ben Pravits va fer una jugada per la banda esquerra, però Emeterio Guazo va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sixto Caballero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Raúl Moreno va estar a punt de posar per davant a Club amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emeterio Guazo va impedir un gol cantat.