Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toletum Imperialis (988815) - U.D. Peaso (489142) » 654452472: T62/J5/V

Liga 654452472 Información oficial sobre el partido 654452472 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / V.116 (5629)

Toletum Imperialis Alineación oficial del equipo 'Toletum Imperialis' en el partido 1 - 1 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Baptiste Courtois (53') 1 - 0
1 - 1 Sixto Donayre (61')
Toletum Imperialis Alineación oficial del equipo 'Toletum Imperialis' en el partido 1 - 1 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toletum Imperialis Alineación oficial del equipo 'Toletum Imperialis' en el partido 0 - 3 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toletum Imperialis

Goles Goles

  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Baptiste Courtois va donar a Imperialis un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Amb 25 minuts disputats, Baptiste Courtois gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Josep Arnau Bahí va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Felipe Cincunegui va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Josep Arnau Bahí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Felipe Cincunegui va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Imperialis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Imperialis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Baptiste Courtois des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Imperialis van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Baptiste Courtois no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Castellano de Imperialis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horaci Balagueró de Imperialis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Sixto Donayre que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Iñigo Rada quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Antonio León Rodrigo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Samir Hadi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Peaso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Vaidotas Čičiūnas va quedar-se sol davant el porter Samir Hadi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Javier Chiner de Peaso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Pedro Talvas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Samir Hadi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Iñigo Rada va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sixto Donayre de Peaso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.