Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miramar Soldiers (311236) - Eric Castel Juniors (990658) » 654447868: T62/J1/V

Liga 654447868 Información oficial sobre el partido 654447868 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / V.34 (5547)

Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 1 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Óscar Toro Calderón (35') 1 - 0
Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 1 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miramar Soldiers Alineación oficial del equipo 'Miramar Soldiers' en el partido 1 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miramar Soldiers

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts, Óscar Toro Calderón va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Al minut 39 un refús amb el peu d'en Mirt Žitko va anar a parar als peus del Manolo Maldonado Chacón que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Ramón Rojas de Soldiers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eric Castel Juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Juniors van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Gian Maria Cappiello no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Josef Raimann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Garles al minut 52 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Juniors van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco San Pelayo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juniors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ármin Füzesi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josef Raimann.