Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CUNIT TEAM (437144) - Basurtuko Izar Gorria (1419064) » 654447112: T62/J9/V

Liga 654447112 Información oficial sobre el partido 654447112 en Hattrick

11.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / V.20 (5533)

CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido 3 - 3 OLAYA BLANCO RODRIGUEZ Alineación oficial del equipo 'OLAYA BLANCO RODRIGUEZ' en el partido
Patrick White (31') 1 - 0
1 - 1 Marino Paoletti (56')
1 - 2 Marino Paoletti (68')
Patrick White (69') 2 - 2
2 - 3 Miguel Gibert (70')
Patrick White (89') 3 - 3
CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido 3 - 3 OLAYA BLANCO RODRIGUEZ Alineación oficial del equipo 'OLAYA BLANCO RODRIGUEZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido 5 - 1 OLAYA BLANCO RODRIGUEZ Alineación oficial del equipo 'OLAYA BLANCO RODRIGUEZ' en el partido
Tiene mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUNIT TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Patrick White va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CUNIT.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CUNIT s'esgargamellaven dempeus per esperonar Patrick White que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 69 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del CUNIT amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Patrick White en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): CUNIT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Patrick White va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Viuda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Georg Gabriel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

OLAYA BLANCO RODRIGUEZ

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 56 minuts Marino Paoletti va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): En Marino Paoletti donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 68 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miguel Gibert que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a RODRIGUEZ.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RODRIGUEZ va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pepito Sáenz Rodríguez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CUNIT. La jugada d'estratègia del RODRIGUEZ per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Miguel Gibert va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gordon Staszkiewicz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 206 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 85, tothom va saber perquè en Pepito Sáenz Rodríguez era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.