Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbilis (121803) - The SpecialOne (434850) » 654446801: T62/J1/V

Liga 654446801 Información oficial sobre el partido 654446801 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / V.15 (5528)

Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 2 Treasurehunter Alineación oficial del equipo 'Treasurehunter' en el partido
Ernesto Cánovas (7') 1 - 0
1 - 1 Vedran Šalina (73')
1 - 2 Sebastian Fandler (81')
Daniel Coll (88') 2 - 2
Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 2 Treasurehunter Alineación oficial del equipo 'Treasurehunter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bilbilis Alineación oficial del equipo 'Bilbilis' en el partido 2 - 1 Treasurehunter Alineación oficial del equipo 'Treasurehunter' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,7 % 22,9 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbilis

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 7, en Pedro Aranzana la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ernesto Cánovas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Bilbilis equilibrava la balança al minut 88. En Daniel Coll, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Bilbilis ho intentava per la dreta per mitjà de Nicodemo Vivancos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Juan Antonio Soler Turmo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Acheros per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Remmelt Bezemer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 窦 (Dou) 义伟 (Yiwei) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Aranzana estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Acheros.

Treasurehunter

Goles Goles

  • 164 Minuto 73 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Vedran Šalina marqués l'empat. Al minut 73 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): En Sebastian Fandler donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 81 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Sebastian Fandler quasi aconsegueix empatar per hunter al minut 42, però Plutarco Martínez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): hunter quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Eric Kunnig va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastian Fandler de hunter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.