Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atilano team (1337550) - Cosmos Sport Catalonia (441471) » 654444525: T62/J6/IV

Liga 654444525 Información oficial sobre el partido 654444525 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / IV.38 (3461)

Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido 3 - 2 Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido
0 - 1 Pablo Iruleta (8')
Boris Schwandt (49') 1 - 1
1 - 2 Diego Torres (56')
Julio Grimaldo (89') 2 - 2
Diego Landtwing (89') 3 - 2
Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido 3 - 2 Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido 2 - 0 Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palau Panthers

Goles Goles

  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors del Palau amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 49, deixant Boris Schwandt en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Palau una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Julio Grimaldo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 89.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Diego Landtwing, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Palau se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Julio Grimaldo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Estepan Amilibia va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 13, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Diego Landtwing va intentar anar-se'n per velocitat al minut 15 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Palau Whatahui Davis quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Boris Schwandt l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Palau va posar setge sobre la defensa central visitant però en Maurizio Zocchi no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Palau Boris Schwandt quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Boris Schwandt va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Fructuoso Monje va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Palau va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Landtwing en un 1 contra 1 amb el porter Fructuoso Monje, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Whatahui Davis quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Gramu SL

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gramu eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 8, Pablo Iruleta va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Gramu sabia com jugar al contraatac, i al minut 56, Diego Torres va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Gramu, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Alfonso Guzmán Pérez va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Gramu van sortir al contraatac al minut 41, però Cosme Maciel Lima va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.