Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dadandy (437699) - Los Brodas (778750) » 654444330: T62/J13/IV

Liga 654444330 Información oficial sobre el partido 654444330 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / IV.34 (3457)

Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 1 - 1 Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido
Pulpeiro Caramallo (83') 1 - 0
1 - 1 Raúl Tirado Vilches (87')
Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 1 - 1 Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 3 - 1 Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido
Tiene mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dadandy

Goles Goles

  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pulpeiro Caramallo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dadandy es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Brodas. La jugada d'estratègia del Dadandy per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Daniel Ablitas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Dadandy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 54 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego García de la Fuente ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Dadandy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego García de la Fuente en un 1 contra 1 amb el porter Juan Esteban Medrano Ruiz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Jean Bezner quasi marca en una jugada assajada de córner que Diego García de la Fuente havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Los Brodas

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Als 87 minuts de partit, Raúl Tirado Vilches de Brodas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Csaba Magyar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Raúl Tirado Vilches va estar a punt de posar per davant a Brodas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Alberto Ustariz va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Bert Salling va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Alberto Ustariz va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Radu Popescu de Brodas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Csaba Magyar de Brodas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.