Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mis muelas C.F. (1433744) - Bisontes (312903) » 654443562: T62/J3/IV

Liga 654443562 Información oficial sobre el partido 654443562 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / IV.21 (3444)

Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 2 - 1 rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido
0 - 1 Charlie Cramer (12')
Sergio Búrdalo (43') 1 - 1
Ricard Lluch (81') 2 - 1
Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 2 - 1 rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 3 - 0 rAChtERsS fC Alineación oficial del equipo 'rAChtERsS fC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mis muelas C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Sergio Búrdalo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ricard Lluch, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del muelas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Maestre Felices va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Ricard Lluch no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Jean-Luc Michaud va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Giovanni Potami va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): muelas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pelayo Soldevilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Salvador Odina.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En August Berga del muelas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): El muelas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sergio Búrdalo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

rAChtERsS fC

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Charlie Cramer de rAChtERsS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Alexandru Gâtea va rebre molts aplaudiments. Al minut 28 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El rAChtERsS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en 岳 (Yue) 云诚 (Yuncheng) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del rAChtERsS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Phạm Huỳnh Thụy Phương, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Charlie Cramer de rAChtERsS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.