Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Avechucho (778662) - Kapazillas (485596) » 654443231: T62/J5/IV

Liga 654443231 Información oficial sobre el partido 654443231 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / IV.15 (3438)

Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 3 - 1 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
Motaz Metwally (22') 1 - 0
Falco Brondeel (47') 2 - 0
José Vicente Toledo (76') 3 - 0
3 - 1 Sergio Abrain (82')
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 3 - 1 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 3 - 0 Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Avechucho

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Motaz Metwally de Xuuuxo, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Xuuuxo. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Falco Brondeel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En José Vicente Toledo de Xuuuxo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Francisco Jesús Rioja arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Xuuuxo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Falco Brondeel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Falco Brondeel va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Piero Duranti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Aldo Angelo Montaudo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Xuuuxo.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Vicente Toledo de Xuuuxo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Vincenzo Gigio, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Froilán Sangiao, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Kapazillas

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Kapazillas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Sergio Abrain.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Abrain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Leandro Fragoso no va ser aprofitada per en Marcin Ickiewicz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aaro Jalo de Kapazillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.