Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VerguenzaAjena (772800) - Los hombres de Tito (1594990) » 654442546: T62/J1/IV

Liga 654442546 Información oficial sobre el partido 654442546 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / IV.3 (3426)

VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 1 - 2 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
Ignacio Falera (37') 1 - 0
1 - 1 Diego Idiazábal (70')
1 - 2 Jim Brownlie (90')
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 1 - 2 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 2 - 0 Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VerguenzaAjena

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio Falera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, VerguenzaAjena es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): VerguenzaAjena va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Ignacio de Caamaño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): VerguenzaAjena va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Venicio Sánchez en un 1 contra 1 amb el porter Thomas Journet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio de Caamaño va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Thomas Journet al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio de Caamaño va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Mario Alberto Alves arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco José López-Mingo de VerguenzaAjena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los hombres de Tito

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Als 70 minuts de partit, Diego Idiazábal de hombres va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jim Brownlie que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a hombres.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El hombres va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en César Folcras va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En César Folcras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Víctor Pío va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pier Giuseppe Diomaiuta després que el jugador de hombres li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.