Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo de Txurdinaga (1598032) - Els cavallers de la taula quadrada (1438203) » 653492626: T62/R1

Copa 653492626 Información oficial sobre el partido 653492626 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

Ñaos C.F. Alineación oficial del equipo 'Ñaos C.F.' en el partido 2 - 4 gonlohe Alineación oficial del equipo 'gonlohe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ñaos C.F. Alineación oficial del equipo 'Ñaos C.F.' en el partido 1 - 2 gonlohe Alineación oficial del equipo 'gonlohe' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,2 % 43,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ñaos C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Ñaos s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Ulfried Bremerhaven per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ñaos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Suleiman Al-Shahrani va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Salvador Abao del Ñaos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Ulfried Bremerhaven una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Jordi Erra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salvador Abao! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Ulfried Bremerhaven quasi empata el partit al minut 74, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

gonlohe

Goles Goles

  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Telmo Raposo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Patrick Tuhiariki per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): gonlohe van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 55, quan Iwan Römer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): gonlohe va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 73. Neelko Jordens va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Martin Clausthaler, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ricardo Ellaurri va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alex Schrank des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Iwan Römer de gonlohe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustín Febles de gonlohe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.