Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stolac (1592023) - Panenka F.C. (440532) » 653492483: T62/R1

Copa 653492483 Información oficial sobre el partido 653492483 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

Stolac Alineación oficial del equipo 'Stolac' en el partido 0 - 4 Panenka F.C. Alineación oficial del equipo 'Panenka F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Stolac Alineación oficial del equipo 'Stolac' en el partido 1 - 4 Panenka F.C. Alineación oficial del equipo 'Panenka F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stolac

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Solís va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Abel Cardona quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abel Cardona de Stolac es va guanyar la targeta groga merescudament.

Panenka F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Jordan Luther donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del Panenka va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Viktor Javůrek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Viktor Javůrek des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Bujorel Barbu de Panenka va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 4 la va desaprofitar Pedro Silvestre Anjos Lopes de Panenka, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Panenka va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Angelantonio Norero va quedar-se sol davant el porter Florian Jully, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bujorel Barbu de Panenka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Trần Thành Công.