Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tarraggona (994535) - llocantaro (1414563) » 653492178: T62/R1

Copa 653492178 Información oficial sobre el partido 653492178 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

fuyitos Alineación oficial del equipo 'fuyitos' en el partido 2 - 1 llocantaro Alineación oficial del equipo 'llocantaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fuyitos Alineación oficial del equipo 'fuyitos' en el partido 0 - 1 llocantaro Alineación oficial del equipo 'llocantaro' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuyitos

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): fuyitos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Andrei Jurado la va transformar en el 1 - 0.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): El gol de falta de Andrei Jurado sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 48 i ampliar l'avantatge de fuyitos a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ignacio Sacristán Roy de fuyitos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Andrei Jurado que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fuyitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Francisco Pereira Loureiro va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Bogdan de fuyitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Sabin Agirreamalloa de fuyitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

llocantaro

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Lazar Mirić va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 82 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Lazar Mirić es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 2, però el porter va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del llocantaro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lazar Mirić, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): Tristan Chanteux va xutar magistralment una falta al minut 24 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tristan Chanteux al minut 35 semblava entrar, però Paweł Ciesielka va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.