Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AEKATENAS (48148) - F.C SpiGaTs (1369582) » 653492158: T62/R1

Copa 653492158 Información oficial sobre el partido 653492158 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

streetplitos Alineación oficial del equipo 'streetplitos' en el partido 2 - 4 F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
streetplitos Alineación oficial del equipo 'streetplitos' en el partido 1 - 0 F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

streetplitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hilario Klein de streetplitos aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del streetplitos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vladimir van der Velde, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): streetplitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Kurt Peter Sadlowski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Arnold Nanlohy, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladimir van der Velde de streetplitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnold Nanlohy.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de streetplitos Snævar Helgason no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Josep Vilatarsana es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Dawid Sudoł de streetplitos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de streetplitos Hilario Klein va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de streetplitos Pasquale Umilta va intentar enganyar Josep Vilatarsana amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.

F.C SpiGaTs

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): SpiGaTs sabia com jugar al contraatac, i al minut 86, Benjamin Štokić va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): SpiGaTs van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 15 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mario Davison no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): SpiGaTs van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Giovanni Toure no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Bashar Kamil Al-Hamimy va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Mario Davison, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Giovanni Toure de SpiGaTs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Mario Davison de SpiGaTs va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Tim Brackman de SpiGaTs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Snævar Helgason en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jerardo Gómez Dávila anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a SpiGaTs.