Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kurabu Supotsuka Nakkan (489239) - ElFaryFC (1339596) » 653492154: T62/R1

Copa 653492154 Información oficial sobre el partido 653492154 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido 3 - 4 armonda Alineación oficial del equipo 'armonda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kurabu Supotsuka Nakkan Alineación oficial del equipo 'Kurabu Supotsuka Nakkan' en el partido 2 - 1 armonda Alineación oficial del equipo 'armonda' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kurabu Supotsuka Nakkan

Goles Goles

  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): Supotsuka va agafar avantatge al minut 77 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Omar Salhi fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Supotsuka, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Stanisław Wąchocki va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Raul Vanni va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Raul Vanni quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 70 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Omar Salhi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Supotsuka, Omar Salhi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Cancio Molina Moreno anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Supotsuka.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Farba Wagne de Supotsuka va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Raul Vanni de Supotsuka anava molt fort i col·locat però Israel Lledó no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Supotsuka Stanisław Wąchocki va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

armonda

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Als 79 minuts de partit, Nils Dusik de armonda va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Daniel Creştin va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Nils Dusik va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Farba Wagne va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): armonda van sortir al contraatac amb encert al minut 97, però Jonas Fabio Noetzel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Talal Iraqui de armonda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de armonda Talal Iraqui no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Farba Wagne es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Marius Fedorovici va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de armonda Israel Lledó, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Farba Wagne. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jonas Fabio Noetzel de armonda, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Farba Wagne en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.