Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hesh Blacks (490514) - 25sChopSuey F.C. (435810) » 653491422: T62/R1

Copa 653491422 Información oficial sobre el partido 653491422 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido 5 - 6 Thorfin Alineación oficial del equipo 'Thorfin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido 1 - 6 Thorfin Alineación oficial del equipo 'Thorfin' en el partido
Tiene mucha potra 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ArcadeFire

Goles Goles

  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, ArcadeFire aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Sven Favre va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): ArcadeFire va posar-se per davant 2 - 1 al minut 67, quan Niko Tuokko va llançar una pena màxima perfectament.
  • 124 Minuto 98 (Gol de penalti): Al minut 98 l'àrbitre va premiar ArcadeFire amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Niko Tuokko va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvur Rógvason de ArcadeFire va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de ArcadeFire, Sven Favre, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ArcadeFire, Mikaël Toussaint, col·locà la pilota just a les mans d'en Manuel Vázquez. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jonas Bjerkan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Florentino Ciaurriz de ArcadeFire va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Álvur Rógvason de ArcadeFire va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Thorfin

Goles Goles

  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): En Johannes Verschelden va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 90 minuts David Martínez Herrero va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 162 Minuto 115 (Gol por la izquierda): David Martínez Herrero, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 115.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): David Martínez Herrero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Artitz Solaun de Thorfin no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Ioan Boticiu va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Thorfin la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Quintin Harris va estar a punt de posar per davant a Thorfin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aksel Grubbe va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Marian Odăianu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aksel Grubbe va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Sospedra de Thorfin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quintin Harris de Thorfin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Johannes Verschelden de Thorfin, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aksel Grubbe en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Marian Odăianu va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Thorfin a la tanda de penals: 4 - 5!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Thorfin David Martínez Herrero, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Aksel Grubbe. El marcador continuava 5 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Thorfin Aadu Tänav va intentar enganyar Aksel Grubbe amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Thorfin Artitz Solaun no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aksel Grubbe es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.