Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NUMANCIALBERGON (440595) - los chucos (435936) » 653491371: T62/R1

Copa 653491371 Información oficial sobre el partido 653491371 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

NUMANCIALBERGON Alineación oficial del equipo 'NUMANCIALBERGON' en el partido 0 - 2 Hudson F.C Alineación oficial del equipo 'Hudson F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NUMANCIALBERGON Alineación oficial del equipo 'NUMANCIALBERGON' en el partido 0 - 1 Hudson F.C Alineación oficial del equipo 'Hudson F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NUMANCIALBERGON

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Scott Warshop no va ser aprofitada per en Cyril Pták que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Scott Warshop va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de NUMANCIALBERGON van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 74 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Marcos Tomás Rueda, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Hudson F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Hudson agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Luca Schöppl amb mestria.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Hudson l'avantatge per 0 - 2. Jesús Buffa en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Taha Abdulhadi Al-Zubaidy no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Liivo Antsov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pepe Ganogald va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nicolás Machado va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pepe Ganogald. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Hudson, Mauro Scava va fallar un penal al minut 59, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Armindo Neto de Hudson va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.