Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Castalia (124368) - Torremolinos F.C (492164) » 653491341: T62/R1

Copa 653491341 Información oficial sobre el partido 653491341 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

jabali team Alineación oficial del equipo 'jabali team' en el partido 5 - 3 C.D.AMUSCO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMUSCO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jabali team Alineación oficial del equipo 'jabali team' en el partido 1 - 1 C.D.AMUSCO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMUSCO' en el partido
Tiene mucha potra 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 9,9 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jabali team

Goles Goles

  • 105 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 69, Bendix Schmahl va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Edmunds Bagņuks, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el jabali sortien al contraatac. La falta llançada per Daniel Voaideş va sortir força alta sense massa perill.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Gian Carlo Toretto va fer una magnífica aturada al minut 41, tot i el bon llançament de falta de Daniel Voaideş.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El jabali va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Edmunds Bagņuks va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Tor Åge Hidle de jabali, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gian Carlo Toretto en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de jabali Edmunds Bagņuks va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Pablo Gorostizu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En David Regidor anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a jabali.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de jabali, Francisco Somonte, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.

C.D.AMUSCO

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fisnikor Doko va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Adrian Lewis la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Tío Sánchez va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.D.AMUSCO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Tío Sánchez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Charlemagne Alapini va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vladilen Gritsan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 43 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Bogdan Bătrânu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Charlemagne Alapini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Es duien 91 minuts de partit jugats quan Bogdan Bătrânu va estar a punt de posar per davant a C.D.AMUSCO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Charlemagne Alapini va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): En Anssi Suoanttila va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Al minut 108, un refús desafortunat de Charlemagne Alapini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Anssi Suoanttila no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bogdan Bătrânu de C.D.AMUSCO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de C.D.AMUSCO Martino Pirrone, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Charlemagne Alapini. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de C.D.AMUSCO Béla Ágai no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Charlemagne Alapini es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Antonio Villamizar de C.D.AMUSCO va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Anssi Suoanttila de C.D.AMUSCO va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 3 al marcador.