Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo Mox (1579038) - Paso que arraso (1434817) » 652471467: T61/R6

Copa 652471467 Información oficial sobre el partido 652471467 en Hattrick

27.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 6

Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido 5 - 1 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido 2 - 0 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
Tiene bastante suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo Mox

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Alfredo Agosti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Equipo.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Equipo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fredrik Ståhlell des de dins de l'àrea.
  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 28, en Atanas Stankev la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jaime Ferreira Ponte que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Jaime Ferreira Ponte va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Salva Graner de Equipo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Shraga Cohen Zedek va rematar alt.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Rezső Kis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mariano Maldonado Chacón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Shraga Cohen Zedek, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaime Ferreira Ponte. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Atanas Stankev va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Fredrik Ståhlell, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vilém Hejkal de Equipo es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vilém Hejkal de Equipo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Paso que arraso

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El contraatac de arraso va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Krystian Kociołek va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Lenin Pinto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Rastislav Zamkovský de arraso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.