Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Bop Pills (121798) - ZUMACAS CF (1602262) » 652385200: T61/R5

Copa 652385200 Información oficial sobre el partido 652385200 en Hattrick

20.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 5

The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 5 - 1 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 3 - 0 ZUMACAS CF Alineación oficial del equipo 'ZUMACAS CF' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Bop Pills

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Maciej Andryka, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Pills al minut 22, que va llançar ajustat al pal en Danny Kasembe. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Pills va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Danny Kasembe des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 49 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pills i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 49 minuts de joc. Mentre en Danny Kasembe el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Fernando Viscón va incrementar l'avantatge de Pills amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julien Lehenstorfer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Satrustegui. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

ZUMACAS CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francisco Menchero va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 66, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del ZUMACAS, mentre ja celebrava el 4 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del ZUMACAS va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Darawan Mêrdîn no va poder controlar.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Darawan Mêrdîn amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noelio Valcárcel de ZUMACAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.