Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Aversi (993904) - Eclipse Castilla-Hermida FC (779496) » 652385066: T61/R5

Copa 652385066 Información oficial sobre el partido 652385066 en Hattrick

20.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 5

FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 2 - 1 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 1 - 0 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aversi

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Víctor Manuel Peón de Rey de Aversi empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Aversi va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Alejandro Eril va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Alessio Belcredi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eclipse Castilla-Hermida FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 26 (Gol tiro lejano): En Emilio Camoens conduïa pel cercle central i, veient a en Felipe Carlos Fuster desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aversi. La jugada d'estratègia del Eclipse FC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tonio Staehli va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Eclipse FC, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Xaver Giebel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en José Luis La Plaza Blas ja els havia advertit que el porter contrari, en Teofilo Desmás, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.