Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mecanizados (795223) - Arsenal sevillano (1436659) » 652273341: T61/R4

Copa 652273341 Información oficial sobre el partido 652273341 en Hattrick

13.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 4

Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido 3 - 0 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido 2 - 3 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mecanizados

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Mecanizads va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Iván Villandrado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mecanizads va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jaime Aneiros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mecanizads a 3 - 0. Rafael Del Olmo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Rafael Añoveros gairebé va marcar per a Mecanizads des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ottó Bádonyi al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Villandrado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Marc Soler, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Mecanizads van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Rafael Del Olmo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Toni Villarín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ottó Bádonyi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Arsenal sevillano

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Vicente Cotorro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nils Løkken estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Javier Barrera Rodríguez va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Javier Barrera Rodríguez completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Bolchi de sevillano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.