Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldehuela de Liestos (310897) - Drag Star C.F (776633) » 652272796: T61/R4

Copa 652272796 Información oficial sobre el partido 652272796 en Hattrick

13.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 4

Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 2 - 3 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aldehuela de Liestos Alineación oficial del equipo 'Aldehuela de Liestos' en el partido 3 - 1 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldehuela de Liestos

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Jacob Dehaes de Aldehuela, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pedro Illera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aldehuela se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerwazy Szuba-Jabłoński va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Arco van Meel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Diego Quintero del Aldehuela ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Al minut 108, Gerwazy Szuba-Jabłoński quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Drag Star C.F

Goles Goles

  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de David Bordeje va anar a parar al cap de Anaba Benjelloune que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Drag el 1 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Melwan Sabir va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Passats 101 minuts de partit, Drag es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Luis Hermigas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Marc Castell va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Giggino Ghiselli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Drag Gosse Beelen quasi marca al minut 68 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marc Castell l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Drag va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Diego Martell va quedar-se sol davant el porter Giggino Ghiselli, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Giggino Ghiselli, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mikołaj Trzpis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Anaba Benjelloune de Drag, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 94, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Luis Hermigas de Drag va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Castell de Drag la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.