Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VcFimp (1460901) - legiones del sur (439239) » 652272685: T61/R4

Copa 652272685 Información oficial sobre el partido 652272685 en Hattrick

13.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 4

VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido 2 - 4 legiones del sur Alineación oficial del equipo 'legiones del sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido 2 - 1 legiones del sur Alineación oficial del equipo 'legiones del sur' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VcFimp

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): VcFimp s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Rafael Franqueza per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan VcFimp va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rafael Franqueza des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santtu Puumalainen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Yossef Bielski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 49, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El jugador de VcFimp Christopher Kolling quasi va assolir l'empat al minut 55 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Franqueza de VcFimp es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Franqueza va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que VcFimp va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Racibor Zuber de VcFimp va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

legiones del sur

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Gelindo Marchi de legiones després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Quintus Jaakke de legiones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Peter Kimenye va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de legiones i marcant el 2 - 3.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): Attila Kucsera de legiones va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Karol Szaruga que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en András Ledzényi per la seva rapidesa. Al minut 31 va intentar marxar per velocitat d'en Yossef Bielski, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Karol Szaruga va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Quintus Jaakke es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.