Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARTILLO DE THOR VALENCIANO (486593) - palomera blanes (119634) » 652114242: T61/R3

Copa 652114242 Información oficial sobre el partido 652114242 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

filipino f.c. Alineación oficial del equipo 'filipino f.c.' en el partido 0 - 7 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
filipino f.c. Alineación oficial del equipo 'filipino f.c.' en el partido 0 - 1 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

filipino f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de filipino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Longás, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de filipino va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Saladino Castro va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Longás de filipino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

palomera blanes

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Felipe Carlos González sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 6 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pablo Barrera Rodríguez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Jacobo Gudar va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 22, palomera va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marco Pittiglio.
  • 135 Minuto 60 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Pablo Barrera Rodríguez va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 5. L'experiència és un grau!
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al palomera per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 72. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Mehdi Horrian. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Felipe Carlos González va augmentar l'avantatge de palomera a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després de 8 minuts, Pablo Barrera Rodríguez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Baldiri Buqueras va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Carlos González.