Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Somar CF (773063) - Oscurillos (1370425) » 652113489: T61/R3

Copa 652113489 Información oficial sobre el partido 652113489 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido 5 - 6 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido 1 - 2 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Tiene mucha potra 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyas Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Passat el minut 31 de joc, Endika Argaluze facilitava les coses al Moyas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Moyas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eder Perea Gonzalez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Robert Söhnlein, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Esaín.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Fernando De la Torre de Moyas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Naser Murat Shqair en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Antonio Gurpergui anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Moyas.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Salinas Mila va xutar fora per a Moyas, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Moyas, Francés Villota, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Moyas, Raúl Unzueta, col·locà la pilota just a les mans d'en Naser Murat Shqair. El marcador: 5 - 5.

Oscurillos

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Artús Bech sempre és una garantia. Al minut 26, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Adolfo Colmenares marcar el 0 - 1 per al Oscurillos.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Artús Bech donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jerzy Borówa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Shashi Karthikeyan va fer una magnífica centrada, però la rematada de Adolfo Colmenares va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Shashi Karthikeyan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Oscurillos sortien al contraatac. La falta llançada per Adolfo Colmenares va sortir força alta sense massa perill.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kobe Nerinckx ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Al minut 101 de partit, Adolfo Colmenares quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Lech Czyżowski de Oscurillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 112, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artús Bech de Oscurillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 103 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Artús Bech se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Oscurillos, Lubomír Skopalík, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Oscurillos Adolfo Colmenares no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Herrerias es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Djamel Bouharchouche va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Oscurillos Frédéric Coulon, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Víctor Herrerias. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Kobe Nerinckx anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Oscurillos.