Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marenly Team Racing (1365158) - GaliciaTeam (124188) » 652113273: T61/R3

Copa 652113273 Información oficial sobre el partido 652113273 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

Marenly Team Racing Alineación oficial del equipo 'Marenly Team Racing' en el partido 2 - 4 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marenly Team Racing Alineación oficial del equipo 'Marenly Team Racing' en el partido 2 - 1 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marenly Team Racing

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 15 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pavel van Helvoirt. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gian Piero Miante la va rematar Martin Fehér amb una magnífica volea que va fer pujar per a MTR el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Stergios Finikiadis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Stergios Finikiadis hauria d'haver estat gol al minut 65 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

GaliciaTeam

Goles Goles

  • 164 Minuto 18 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de GaliciaTeam al minut 18. François Maurin va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): El porter de GaliciaTeam va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, François Maurin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Nestori Tarkki va marcar al minut 59 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de GaliciaTeam van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en François Maurin.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Witold Surtel de GaliciaTeam va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en François Maurin es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): François Maurin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GaliciaTeam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aleksėjus Jermolovičius després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vincent Madiot va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Javier Ramírez de GaliciaTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.