Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E Xarxa (120061) - R. C. D Rúa Vella (795329) » 652112973: T61/R3

Copa 652112973 Información oficial sobre el partido 652112973 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 1 - 4 ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 1 - 3 ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Xarxa no perdien la fe, i al minut 58 del partit, Enrique Aguilo va marcar el 1 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Enrique Aguilo va entorpir al marcador d'en Julio Cagromiz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 41, un contraatac del Xarxa no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Llorens Amill perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Carlos Sauerma va disposar d'una bona oportunitat al minut 90, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

ruavella team

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pepe Martínez Campos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Saïfeddine Karami de RV TEAM l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 21 de partit.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Federico Mendes va augmentar l'avantatge de RV TEAM a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a RV TEAM l'avantatge per 0 - 4. John Bloomer en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pepe Martínez Campos es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 219 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a RV TEAM va estar a punt d'arribar en un córner. En Pepe Martínez Campos va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Stefano Zamuner, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefano Zamuner de RV TEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.