Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scifo's team (437713) - KiNgsGLEr (990605) » 652112964: T61/R3

Copa 652112964 Información oficial sobre el partido 652112964 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido 1 - 4 KiNgsGLEr Alineación oficial del equipo 'KiNgsGLEr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido 0 - 2 KiNgsGLEr Alineación oficial del equipo 'KiNgsGLEr' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scifo's team

Goles Goles

  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 42, Svatopluk Čoček va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Rudolf Gál, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Scifo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Joan Rives va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Scifo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 48, però el xut de Nikola Ploshtakov des de l'esquerra va sortir desviat.

KiNgsGLEr

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): KiNgsGLEr va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 37. Emánuel Csősz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 40 pels visitants. En Gabi Toderaşc va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip KiNgsGLEr va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Teo Grgorinić va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, KiNgsGLEr va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ferenc Németh.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Emánuel Csősz de KiNgsGLEr, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): KiNgsGLEr va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Gilberto Botín Ríos va quedar-se sol davant el porter Svatopluk Čoček, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): KiNgsGLEr quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dariusz Urawski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Kevin Kjøller, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. KiNgsGLEr va quedar sense poder incrementar el seu marcador.