Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

felteam (492074) - karcelona (309568) » 651932933: T61/R2

Copa 651932933 Información oficial sobre el partido 651932933 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 2 - 3 M-A-L- Alineación oficial del equipo 'M-A-L-' en el partido
2 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 4
2 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 4
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
46 % Posesión 45' 54 %
48 % Posesión 90' 52 %
Normal Táctica Normal
Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 2 - 3 M-A-L- Alineación oficial del equipo 'M-A-L-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 3 - 1 M-A-L- Alineación oficial del equipo 'M-A-L-' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gun Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, David Andersson es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 83, Gerd Norf de Gun Team empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de David Bascuñan era fer passades de llarga distància. Al minut 25 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Carlos José Mongascón però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Toni Crepanes va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Gun Team per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos José Mongascón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Oktay Engin xutant per a Gun Team va fer anar la pilota just on la volia, però Dávid Bakos, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gun Team August Götze, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dávid Bakos. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Gerd Norf, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dávid Bakos va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Gun Team i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Toni Crepanes va xutar fora per a Gun Team, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adriano Maconi va xutar fora per a Gun Team, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gun Team David Bascuñan va intentar enganyar Dávid Bakos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per David Andersson de Gun Team anava molt fort i col·locat però Dávid Bakos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.

M-A-L-

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Josep Joan Rusiñol de M-A-L- va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Salva Ruiz Arenzana de M-A-L- va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Al minut 94 de partit, Jesús Lanuza Urries quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luciano Veciño ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Valerio Olmos de M-A-L- va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salva Ruiz Arenzana de M-A-L- va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Joan Rusiñol de M-A-L- es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Luciano Veciño de M-A-L- va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de M-A-L-, Josep Joan Rusiñol, col·locà la pilota just a les mans d'en Adriano Maconi. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pierre Lezay de M-A-L- va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de M-A-L- Valerio Olmos va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Salva Ruiz Arenzana de M-A-L- va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Marc Torres de M-A-L- va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de M-A-L-, Víctor Taulats, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.