Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intrepid FC (1581896) - solis team returns (1372801) » 651932331: T61/R2

Copa 651932331 Información oficial sobre el partido 651932331 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

AFRICA HABLA Alineación oficial del equipo 'AFRICA HABLA' en el partido 4 - 2 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AFRICA HABLA Alineación oficial del equipo 'AFRICA HABLA' en el partido 0 - 1 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
Tiene mucha potra 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFRICA HABLA

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): AFRICA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Álvaro Márquez va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AFRICA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alain Doutre, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El AFRICA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Georgiy Garazha va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brandon Diotte de AFRICA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de AFRICA Eduardo Madalena no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Viorel Geangoş es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de AFRICA, Rickard Sedblom, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Álvaro Márquez de AFRICA va superar Viorel Geangoş, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Matthias Reiskopf de AFRICA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Viorel Geangoş en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

solis team returns

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de returns la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Jairo Dicastillo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Chiqui Raimundez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Burkhart Wufka quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 208 Minuto 101 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raffaele Ruà va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 101. En Burkhart Wufka va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 241 Minuto 114 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de returns, l'equip va recuperar la pilota al minut 114 i va contraatacar. En Fritz Mühlenpfordt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Imad Zouein va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Fritz Mühlenpfordt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a returns.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de returns, Raffaele Ruà, col·locà la pilota just a les mans d'en Rickard Sedblom. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rui Patrício Martins va xutar fora per a returns, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!