Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keko's eleven (1372403) - VSS 78 (313042) » 651931991: T61/R2

Copa 651931991 Información oficial sobre el partido 651931991 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Keko's eleven Alineación oficial del equipo 'Keko's eleven' en el partido 4 - 5 VSS 78 Alineación oficial del equipo 'VSS 78' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Keko's eleven Alineación oficial del equipo 'Keko's eleven' en el partido 2 - 0 VSS 78 Alineación oficial del equipo 'VSS 78' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keko's eleven

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Andrea Saltarelli va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Keko's empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Cosmin Monea del Keko's ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Keko's per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Osnildo Carrasco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Keko's va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cosmin Monea en un 1 contra 1 amb el porter Stéphane Pigny, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Namvar Jazaieri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Keko's se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Keko's per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 庄 (Zhuang) 聪磊 (Conglei), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Osnildo Carrasco va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Stéphane Pigny va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 施 (Shi) 晓安 (Xiaoan)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ahmet Talha Öztekin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Berenguer Ferrer va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Keko's a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Keko's José Aranda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stéphane Pigny es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Keko's, 庄 (Zhuang) 聪磊 (Conglei), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Ahmet Talha Öztekin de Keko's va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Keko's, Andrea Saltarelli, col·locà la pilota just a les mans d'en Stéphane Pigny. El marcador: 4 - 5.

VSS 78

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Quan passaven 19 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del VSS. En Barnabe Urkaregi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Quique Nievas Peña va marxar per velocitat al minut 7 i va fer una passada de la mort a Dan-Erik Ivarsson, però aquest va fallar.
  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): El VSS se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 34, en Konstantin Kalfuß va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VSS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kathim Sulaiman Al-Maawaly, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Henning Abild anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a VSS.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Cipriano Assunção de VSS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juan Matías Cañete en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Dan-Erik Ivarsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Konstantin Kalfuß va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.