Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els pistoletes (1457110) - NEGROIRIA (1580273) » 651931654: T61/R2

Copa 651931654 Información oficial sobre el partido 651931654 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido 1 - 2 NEGROIRIA Alineación oficial del equipo 'NEGROIRIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido 2 - 2 NEGROIRIA Alineación oficial del equipo 'NEGROIRIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,6 % 32,5 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els pistoletes

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juho Ståhl de pistoletes aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a pistoletes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Georgi Opúlchenski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): pistoletes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Sergey Sermyagin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Brandomil Fisteos va ridiculitzar a en Vitaliano Favaro amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vasile Jurcul al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Brandomil Fisteos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): pistoletes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Brandomil Fisteos en un 1 contra 1 amb el porter Vasile Jurcul, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): pistoletes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 92 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Georgi Opúlchenski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Juho Ståhl de pistoletes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Viscasillas de pistoletes es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

NEGROIRIA

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 61 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Marcus Schiesterl marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): Amb 105 minuts jugats, Valerică Păun de NEGROIRIA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Patrick Banse, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pere Cifre de NEGROIRIA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valerică Păun de NEGROIRIA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.