Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nuevo kantera junior (1419724) - C.D. TALISMANES (439473) » 651931569: T61/R2

Copa 651931569 Información oficial sobre el partido 651931569 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

nuevo kantera junior Alineación oficial del equipo 'nuevo kantera junior' en el partido 0 - 2 C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nuevo kantera junior Alineación oficial del equipo 'nuevo kantera junior' en el partido 1 - 3 C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nuevo kantera junior

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Richárd Bogdán va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sergio Alvarez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kantera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bert Vandekerckhove va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): kantera va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bert Vandekerckhove ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Richárd Bogdán quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Sakalas Piečius de kantera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.D. TALISMANES

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): En Daniel Alberto Dansa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 31. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, TALISMANES va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ildefonso Dieste, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Paco Urenda va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Iker Leiva va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iker Leiva va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Paco Urenda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pau Conangla, però la pilota va topar amb el travesser.