Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud 25 (436275) - CUNIT TEAM (437144) » 651930492: T61/R2

Copa 651930492 Información oficial sobre el partido 651930492 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Beiersdorf Alineación oficial del equipo 'Beiersdorf' en el partido 2 - 3 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Beiersdorf Alineación oficial del equipo 'Beiersdorf' en el partido 1 - 0 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beiersdorf

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ali Kende va enviar un xut des de 40 metres al minut 25, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 215 Minuto 98 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Enver Bedevi va rebre molts aplaudiments. Al minut 98 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hennig Walthers de Beiersdorf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alexandre Bizet de Beiersdorf va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Antonio Soto de Beiersdorf va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Beiersdorf Enver Bedevi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ioan Truşcă es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Beiersdorf Blaž Sirotković va intentar enganyar Ioan Truşcă amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Beiersdorf, Zane South, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kajetan Niepsuj xutant per a Beiersdorf va fer anar la pilota just on la volia, però Ioan Truşcă, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

CUNIT TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Martín Moro va xutar magistralment una falta al minut 13 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Dario Ricchiuti va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): CUNIT van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Fernando Viuda des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CUNIT va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Francisco Matias, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Horácio Abud va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): CUNIT va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hans Lipp va desviar el xut final de José Francisco Matias després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): En José Francisco Matias va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de CUNIT Jesús Eizarrara va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ioan Truşcă, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Hans Lipp va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de CUNIT i 0 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Horácio Abud anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a CUNIT.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Aku Taina de CUNIT anava molt fort i col·locat però Hans Lipp no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): José Francisco Matias va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Bujorel Stroe de CUNIT, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hans Lipp en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.