Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD ÁVILA ASCENSO (435967) - Imserso F.C. (1455272) » 651930380: T61/R2

Copa 651930380 Información oficial sobre el partido 651930380 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 3 - 4 CA. Osasuna Alineación oficial del equipo 'CA. Osasuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C Viladecans Alineación oficial del equipo 'R.C Viladecans' en el partido 4 - 0 CA. Osasuna Alineación oficial del equipo 'CA. Osasuna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C Viladecans

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ercüment Nazik, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Viladecans se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Ercüment Nazik va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): El jugador Lambert Peris de Viladecans, després de 104 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Viladecans va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lambert Peris va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pier Giorgio Bellavia.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ercüment Nazik va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pier Giorgio Bellavia al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lambert Peris va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Rafael Igarza va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Viladecans.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Ercüment Nazik va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Daniel Honze va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Viladecans se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Viladecans per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 107, quan Daniel Honze va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

CA. Osasuna

Goles Goles

  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gonzalo Urcola era molt més ràpid que el defensa Antonio Rodríguez. Al minut 68, el jugador de Osasuna va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Iurgi Acella entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Osasuna, un peu providencial d'en Dimitar Traykov va situar el 1-2 al panell digital.
  • 136 Minuto 105 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Antonio Rodríguez s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Mateo Urruela, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 3.
  • 141 Minuto 108 (Gol de contra por el centro): Osasuna va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 108, quan Mateo Urruela, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Osasuna va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dimitar Traykov va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Rolf Schwoshuber va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Osasuna que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 97 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antonio Rodríguez es va comportar com un juvenil al minut 97 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.