Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AE PRAT DE LLOBREGAT (1462528) - free mountains (1365552) » 651930122: T61/R2

Copa 651930122 Información oficial sobre el partido 651930122 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 3 - 2 J.A Alineación oficial del equipo 'J.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AE PRAT DE LLOBREGAT Alineación oficial del equipo 'AE PRAT DE LLOBREGAT' en el partido 2 - 0 J.A Alineación oficial del equipo 'J.A' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE PRAT DE LLOBREGAT

Goles Goles

  • 100 Minuto 77 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Joan Xavier Autet va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el LLOBREGAT va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Josué Barroso, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Diego Ronda, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del LLOBREGAT se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): LLOBREGAT enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Sergio Valcarcel va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Josué Barroso va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): LLOBREGAT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Eros Luly va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raymundo San Pelayo de LLOBREGAT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

J.A

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): El jugador Balwa Choli de J.A es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 16 minuts quan Emili Gorena va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a J.A.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): J.A van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Eliseo Txebeltza des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de J.A va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gabriel-Marius Corniţă, però el porter rival va fer una gran aturada.