Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MSR (313966) - ratas del asfalto (436261) » 651929625: T61/R2

Copa 651929625 Información oficial sobre el partido 651929625 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Campeones C.F. Alineación oficial del equipo 'Campeones C.F.' en el partido 2 - 3 ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Campeones C.F. Alineación oficial del equipo 'Campeones C.F.' en el partido 2 - 2 ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campeones C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Massimo Cantarella es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Campeones. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Arbués xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Dionís Siberta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Campeones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Václav Hojgr va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 74 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Dionís Siberta quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Al minut 102 es va veure una gran oportunitat per a Campeones per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Brian Graben, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Václav Hojgr de Campeones va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 104, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): El Campeones va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Viktor Katev la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

ratas del asfalto

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Éric Chevalier va posar els visitants asfalto per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Frédéric Parmentier va augmentar l'avantatge de asfalto a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 186 Minuto 103 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del asfalto. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Éric Chevalier va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ioan Blaga va fer una magnífica centrada, però la rematada de Laurent Armand va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Toma Hegedušić al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Flawian Dulak va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Pascal Genestier va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Holger Just, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adam Maleta va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ioan Blaga rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frédéric Parmentier.