Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC Sport (119785) - Gayern de Munich (440206) » 651929236: T61/R2

Copa 651929236 Información oficial sobre el partido 651929236 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

RC Sport Alineación oficial del equipo 'RC Sport' en el partido 0 - 6 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
RC Sport Alineación oficial del equipo 'RC Sport' en el partido 0 - 6 Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sport va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aldo Mascato, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Wacław Rurek va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Damiano Failla per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Gayern de Munich

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Julien Deinema de mariquitas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Villarén no va poder aturar Nwabugwu Alowanou de mariquitas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 25 el 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Nwabugwu Alowanou de mariquitas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Benedito Afonso Costa va augmentar l'avantatge de mariquitas a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, un xut de Julien Deinema des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, mariquitas va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Julien Deinema.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Florin Petcu va estar a punt de posar per davant a mariquitas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adrian Krug va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Abaza Jabri va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 23, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mikel Ena. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el mariquitas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Julien Deinema s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.