Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Serantes (123979) - Futbol Club Birres i Petards (990867) » 651929052: T61/R2

Copa 651929052 Información oficial sobre el partido 651929052 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido 0 - 5 Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Serantes Alineación oficial del equipo 'FC Serantes' en el partido 0 - 2 Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Serantes

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Etiberto Vila s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 290 Minuto 43 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Etiberto Vila era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 43. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Serantes, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Federico Lanús va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 290 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Etiberto Vila va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serantes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Franciscano Marmolejo va sortir per sobre el travesser.

Futbol Club Birres i Petards

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Trip Nguyen va pentinar un córner cap al segon pal que Zenon Dyrszka va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Zenon Dyrszka va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Martí Guàrdia de FCB va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, FCB va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Joan Manel Codina, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Zenon Dyrszka va augmentar l'avantatge de FCB a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FCB que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Martí Guàrdia, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el FCB va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Martí Guàrdia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Roberto Puente, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCB va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): FCB quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Zenon Dyrszka va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FCB la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.