Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamiako F.C. (123790) - iks team (1584158) » 649317207: T61/J5/VII

Liga 649317207 Información oficial sobre el partido 649317207 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.1019 (39055)

AS Ebro Alineación oficial del equipo 'AS Ebro' en el partido 3 - 3 Los Berlioz Alineación oficial del equipo 'Los Berlioz' en el partido
0 - 1 Eduardo Villabona (29')
Carlos Godínez (37') 1 - 1
David Talavera (38') 2 - 1
2 - 2 Jesús Villapol (56')
2 - 3 Jesús Villapol (63')
David Talavera (69') 3 - 3
AS Ebro Alineación oficial del equipo 'AS Ebro' en el partido 3 - 3 Los Berlioz Alineación oficial del equipo 'Los Berlioz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AS Ebro Alineación oficial del equipo 'AS Ebro' en el partido 4 - 1 Los Berlioz Alineación oficial del equipo 'Los Berlioz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Ebro

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Després de 37 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Ebro, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Carlos Godínez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): David Talavera va donar a Ebro un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): David Talavera s'emportà una gran ovació del públic local al minut 69, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En David Talavera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Ebro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Álvez en un 1 contra 1 amb el porter Marian-Alexandru Libotean, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José María Lara Negrón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Talavera va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Marian-Alexandru Libotean va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Llerena va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ebro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Los Berlioz

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduardo Villabona es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Berlioz va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Lucio Amarilla, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesús Villapol que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Berlioz va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 63, quan Jesús Villapol, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Gabriel Embún, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fabio Villoldo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Berlioz va estar a punt d'arribar en un córner. En Juan Croy va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Juan Falceto va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.